Arkisto

Tervetuloa sukujuhlaan ja vuosikokoukseen Tyrvään Pappilaan sunnuntaina 29.7.2018!

Kokoonnumme historiallisessa ympäristössä. Tyrvään sata vuotta sitten palaneen puupappilan perustuksille rakennettu kivipappila on monien vaiheiden jälkeen herännyt  uuteen eloon huolellisesti entisöitynä kauniina taide- ja kulttuurikeskuksena.

Vuosikokouksen lisäksi ohjelmassa on muun muassa sukututkijoiden kertomuksia omista, tavallisen harrastajatutkijan kokemuksista, sekä perinteinen kyläluutakilpailu. Tarjolla on Pappilan maukas ja monipuolinen brunssi. Tilaisuuteen voi ilmoittautua klo 11.30 alkaen, ohjelma alkaa klo 12. Käyttöömme on varattu Pappilan koko yläkerta.

Vuosikokouksen lomassa on mahdollisuus tutustua Osmo Rauhalan näyttely Ennen ja jälkeen – Before and After, joka esittelee taiteilijan tuotantoa ennen ja jälkeen Pyhän Olavin kirkon maalaustyön. Näyttely on esillä Tyrvään Pappilan vanhassa kivinavetassa.

Juhlapäivänä on mahdollisuus osallistua omatoimisesti Tyrvään Pyhän Olavin kirkossa järjestettävään messuun klo 10 sekä tilaisuuteen Pieni Pyhä Hetki, joka alkaa klo 17.

Tyrvään Pappila, Asemakatu 4, Sastamala
Pappilan vanha kivinavetta, Jaatsinkatu 2, Sastamala
Pyhän Olavin kirkko, Kallialan kirkkotie 50, Sastamala

ILMOITTAUTUMINEN
22.7.2018 mennessä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse 040 747 9562, Pirjo Hernesniemi

OSALLISTUMISMAKSU
Aikuiset 20 euroa / hlö
10–17-vuotiaat 10 euroa / hlö
Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi

Osallistumismaksu sisältää tarjoilun. Muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset erityisruokavaliot sekä osallistuvien lasten iät.

Maksu suoritetaan 22.7.2018 mennessä Virrin sukuseuran pankkitilille FI10 5661 0140 0000 59, osallistumismaksun viitenumero on 29078.

Nähdään vuosikokouksessa!

Terveisin
Sukuseuran hallitus ja toimihenkilöt

Ilmoittautuminen vuosikokoukseen 2018

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua 29.7.2018 Tyrvään Pappilassa järjestettävään vuosikokoukseen.

Ilmoitan mukaan seuraavat henkilömäärät:

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.