Sukuseuran tuotteet

Sukuseura on valmistuttanut erilaisia lehmusaiheisia tuotteita. Tuotteita on saatavana voimassaolevilla hinnoilla kokouksissa, sukutapaamisissa tai ottamalla yhteyttä seuran rahastonhoitajaan.

Pieni kello 11 e

Koivusta valmistetun ja valkokuultolakatun kellon koko on 13 cm x 27 cm ja se toimii yhdellä AA-paristolla. Kellon mukana ei ole paristoa. Kelloa koristaa vihreä lehmuksen lehti, joka on sukuseuramme tunnus.

Valmistaja Pihlajamäki, Vammala - Finland.

Iso kello 14 e

Koivusta valmistetun ja valkokuultolakatun kellon koko on 23 cm x 23 cm ja se toimii yhdellä AA-paristolla. Kellon mukana ei ole paristoa. Kelloa koristaa vihreä lehmuksen lehti, joka on sukuseuramme tunnus.

Valmistaja on Pihlajamäki, Vammala - Finland.

Juustotarjotin / leikkuulauta 8 e

Koivusta valmistettu käsittelemätön tarjotin on kooltaan 32 cm x 23 cm. Sitä koristaa lehmuksen lehti, joka on sukuseuramme tunnus.

Valmistaja Pihlajamäki, Vammala - Finland.

Riipus, ei ketjua 8 e

Pinssi 7 e